Skip to end of metadata
Go to start of metadata

You are viewing an old version of this page. View the current version.

Compare with Current View Page History

« Previous Version 3 Next »

Het rapport aantallen naar afdeling wordt gebruikt voor voornamelijk drie doeleinden:

  1. Het geeft een weergave van de meldingen in grafiekvorm voor alle gesloten vragen in de melding. 
  2. In een benchmark worden de gegevens van de meldingen van een afdeling afgezet tegen de gegevens van andere afdelingen van dezelfde locatie, de bovenliggende locatie, de bovenliggende regio en de gehele organisatie. 
  3. Er kan op alle grafieken worden doorgeklikt tot op het niveau van inzage in de meldingen (geanonimiseerd). 

Selecteer type melding

Hier moet een type melding van het meldplein geselecteerd worden. Maakt uw organisatie gebruik van de integrale melding, dan wordt er onderscheid gemaakt tussen een overzicht van alle algemene vragen (er staat dan "Algemeen" achter het type melding), en de specifieke vragen van een bepaald type incident (er staat dan "Specifiek" achter het type melding). 

 

Selecteer een (of meerdere) organisatieonderdeel

Hier kunt u één of meerdere organisatieonderdelen selecteren. Dit kunnen alleen afdelingen binnen een locatie zijn, omdat in deze rapportage een benchmark plaatsvindt met het bovenliggende organisatieniveau. 

Bovenaan de selectie kunt u er voor kiezen om de klanttotalen niet te weergeven in de grafieken. Het kan handig zijn om dit vinkje uit te zetten omdat het bij klanttotalen soms om duizenden meldingen gaat (lange balk met aantallen), en de tientallen meldingen van de afdeling daardoor moeilijk te zien zijn (hele korte balk). 


Periodeselectie

De periode staat standaard op deze maand, maar kan eenvoudig gewijzigd worden in een andere voorgedefinieerde periode. Wilt u zelf een periode intypen, kies dan voor "Vrije keuze" in de selectielijst. De datumvelden worden dan aanklikbaar. 

Het datumtype staat standaard op incidentdatum: de datum waarop het incident heeft plaatsgevonden. Dit kan eventueel gewijzigd worden naar mutatiedatum: datum waarop de melding voor het laatst van status is gewijzigd. 

Terugkeren naar het overzicht

Heeft u zover doorgeklikt dat u in de totaalanalyse bij de betreffende meldingen uit bent gekomen. Scroll dan goed naar beneden, daar worden de meldingen getoond. Bovenin staat een link "Terugkeren naar het overzicht" waarmee u weer in de grafiekweergave van Aantallen naar afdeling terecht komt. 


Afdrukken

Alle grafieken en rapporten kunnen via de link bovenaan worden afgedrukt. 

  • No labels