...
Om dit te realiseren gaan we in feite naast het huidige TriasWeb een volledig nieuw TriasWeb ontwikkelen. En afhankelijk van het scherm waarin de gebruiker zit zal het ‘oude’ TriasWeb of het ‘nieuwe’ TriasWeb getoond worden. Dit wordt zo ontwikkeld dat dit naadloos gaat voor de gebruiker hier niets van merkt. De herkenbare logo’s en kleuren worden getoond en een gemiddelde gebruiker zal niet zien of deze in het oude of het nieuwe TriasWeb zit. Op deze wijze zullen we onderdeel voor onderdeel TriasWeb overzetten, totdat het oude TriasWeb niet meer gebruikt wordt.
...
Afgelopen periode hebben we al diverse wijzigingen doorgevoerd voor het nieuwe TriasWeb. In augustus is TriasWeb gemigreerd naar een ander datacenter, hierdoor is de beschikbaarheid sterk verbeterd. Omdat het oude TriasWeb ook is verplaatst ervaren we nu al de voordelen. Ook is er een nieuwe authenticatieservice ontwikkeld. Deze zorgt onder andere voor het inloggen van gebruikers. De authenticatieservice gaat zorgen voor de naadloze overgang van oude schermen naar nieuwe schermen. In TriasWeb 5 hebben we de laatste functionaliteiten ontwikkeld, bijvoorbeeld de optimalisaties in het gebruik van PythiaDe laatste ontwikkelingen die we nog in TriasWeb 5 wilden ontwikkelen zijn inmiddels opgeleverd (zie Releasenotes).
Focus op TriasWeb
...
6
Graag willen we zo veel mogelijk capaciteit en energie steken in het nieuwe TriasWeb. Daarom willen we het aantal wijzigingen in TriasWeb oud beperkt houden. Daarin ontwikkelen kost namelijk relatief veel tijd en is bug gevoelig. Je zou verder kunnen zeggen dat alles wat je in TriasWeb oud doet, opnieuw moet worden ontwikkeld in TriasWeb nieuw.
Laatste wijzigingen in TriasWeb ‘oud’
...